Wie zijn wij

sanne-foto
Sanne Mariën, eigenaar

“Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in gezondheid en bewegen. Jarenlang heb ik zelf op redelijk hoog niveau geturnd, en heb daarna lesgegeven in turnen en aerobics. In 1998 ben ik cum laude afgestudeerd aan de VU Amsterdam, studierichting Bewegingswetenschappen. Naast  hoofdrichting psychologie en nevenrichting inspanningsfysiologie, volgde ik enkele extra vakken op het gebied van neurofysiologie en sport & recht.

Na mijn studie ben ik gaan werken als artsenbezoeker bij -Heel biologische geneesmiddelen, specialist in complexe homeopathische geneesmiddelen. Hier heb ik naast kennis over de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam de nodige commerciële ervaring opgedaan. Vanaf 2004 heb ik SportService Zwolle mee in de steigers gezet en was daar verantwoordelijk voor verenigingsondersteuning en aangepast sporten. Na nog een jaar als marktonderzoeker te hebben gewerkt, ben ik in 2009 met Fittebedrijven.nl gestart.

In 2010 kwam daar De Fitnesstuin bij: verkoop van outdoor fitnessapparaten die permanent geïnstalleerd worden in parken, op campings, op VO-scholen en bij zorginstellingen. Bedoeld om de omgeving zodanig in te richten dat jong en oud worden uitgedaagd om (laagdrempelig) in beweging te komen.

In de afgelopen jaren heb ik tussen de tonelen door nog enkele cursussen gevolgd zoals stoelmassage en hartcoherentie. In januari 2018 ben ik gestart met de post-HBO-opleiding tot Leefstijlcoach.”

Fittebedrijven.nl werkt met een uitgebreid netwerk aan trainers en stoelmasseurs. Daarnaast werken we met een aantal partners, waaronder:

 

Care-for-Women-Nicole

 

 

Fyzzio-logo