Kosten

power-at-work-575x1024
Kosten

Naast € 250 huurkosten per maand voor de apparatuur betaalt u een vast bedrag van € 19,50 per medewerker per maand. Bij meer dan 100 deelnemers stellen we de kosten per medewerker naar beneden bij. U kunt er ook voor kiezen medewerkers zelf (een deel) te laten betalen. Wij maken graag samen met u een invulling op maat.

Fiscale regels
Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket is voor iedere werkgever een must. Niet alleen voor het aantrekken en binden van goed personeel, maar nog meer voor het inzetbaar houden van deze medewerkers. Door Power at Work e/o Relax at Work aan te bieden, creëert u zo’n arbeidsvoorwaarde. U stelt de ultrakorte workouts en de stoelmassages ter beschikking om uw medewerkers fit en vitaal te houden. De kosten hiervoor gaan niet ten koste van het vrijgestelde budget binnen de werkkostenregeling, omdat onze in-company dienstverlening onder de nihilwaarderingen valt. Fiscaal voordelig dus.

Omdat Power at Work op de bedrijfslocatie in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte wordt aangeboden, mag het lage btw-tarief gehanteerd worden. Voor overheidsinstanties en andere niet-commerciële bedrijven die geen btw mogen terugvorderen kan dit een aanzienlijk voordeel opleveren.

Verder naar Testimonials