Testimonials health checks

IMG_2959-e1508136286363
Testimonials health checks

Enkele medewerkers van Novo Nordisk:
“Ik ben blij dat wij deze Health check aangeboden krijgen. Ik vind het nuttig (voor mijzelf) en ben hierover positief gestemd.”

“Ik vond het erg nuttig. Ik had een iets te hoog LDL en zet je dan toch weer ff aan denken hoe dat kan komen. Erg bewustmakend en daarmee erg welkom!”

“Ik vind dergelijke initiatieven erg goed, en ben blij dat Novo Nordisk ze aanbiedt.

“Ik vind het echt heel fijn deze check, ook de manier waarop is prima. Krijg een goed beeld van een aantal belangrijke gezondheidsindicatoren en op een prettige manier.”

“Allereerst was het prettig dat deze check op locatie was, nl. aansloot op onze regiovergadering in Zwolle, …allemaal erg efficiënt. Voor mij is de check een moment waar je op een wetenschappelijke manier even naar jezelf kijkt doordat je een aantal waarden hebt gemeten die er toe doen! Hieruit kun je een aantal conclusies trekken. Voordeel: Het motiveert mij om te blijven sporten en op voeding te blijven letten! Graag doe ik volgend jaar weer mee!”

“Ik vind het een super service van Novo Nordisk. Aardige dame en zij legde alles super uit.”

J.B., Rabobank Emmen-Coevorden:
“De health check vond ik een eyeopener die mij inzicht gaf in mijn gezondheidssituatie. Niet dat ik nou zo ongezond ben, maar ik kwam er bijvoorbeeld wel achter dat mijn spiermassa verbeterd kan worden, terwijl ik dacht dat dit goed op orde was.  Zelf zou ik het plezierig vinden om na een half jaar nogmaals de check te laten doen. Hopelijk kan ik dan constateren dat in ieder geval mijn spieren versterkt zijn door het oefenen op de trilplaat.”