Testimonials Power at Work

power-at-work-575x1024
Testimonials: hoe ervaren medewerkers Power at Work?

Bij een aantal bedrijven hebben wij medewerkers via vragenlijsten bevraagd naar de effecten die zij ervaren van Power at Work. Geen daadwerkelijke metingen dus, maar subjectieve ervaringen. Want eigenlijk draait het daar ons inziens ook om: dat medewerkers zich prettiger voelen, vitaler, energieker en minder fysieke en stressklachten ervaren. De gerapporteerde effecten na drie maanden Power at Work (ongeacht het soort programma dat voor de medewerker gemaakt is) zijn als volgt:

92% is zeer tevreden over het programma
72% is sterker geworden
64% voelt verlichting van rug- en CANS-klachten
87% heeft meer energie
87% heeft minder stress
28% verwacht meer te gaan sporten in de vrije tijd
48% let beter op een juiste werkhouding

Testimonials deelnemers
We citeren een aantal medewerkers die met ons hun ervaringen hebben gedeeld. Vanwege privacyredenen geven we alleen de initialen van de desbetreffende personen.

H.H., Rabobank Assen-Noord Drenthe:
“Door het vele zitten op mijn werk heb ik een aantal jaren geleden een hernia gekregen. Ik ben daarna meer gaan sporten en veel gaan wandelen. Ondanks voldoende beweging na werktijd, kreeg ik gedurende een werkdag last van uitstraling in mijn benen. Sinds de introductie van ‘Power at Work’ binnen ons bedrijf, heb ik hier geen last meer van en voel ik mij energieker gedurende de dag. De inspanning en tijdsbelasting zijn minimaal, 3 x per week 10 minuten op de trilplaat is voor mij voldoende”.

A.B., Rabobank Emmen-Coevorden:
“Grappig dat het zelfs mijn collega’s opvalt dat ik één van de fanatieke Power at Workers ben! Ik vind het inderdaad heerlijk om in ieder geval 3x per week op de trilplaat mijn oefeningen te doen. Naast het hardlopen vind ik dit een geweldige manier om mijn spieren te versterken. En niet onbelangrijk: ik word fit met weinig inspanning en het is een fijn begin van de werkdag.  Ik ga namelijk gelijk om 8.10 uur!”

I.B., Rabobank IJsseldelta:
Ik doe graag mee aan Power at Work omdat ik ook echt het idee heb dat ik er baat bij heb. Ik train aan het begin van de middag en na de training voel ik me vitaal om er de hele middag weer tegenaan te kunnen. Daarbij heb ik het idee dat het ook echt iets met mijn lichaam doet.” 

J.W., Salverda:
“Door Power at Work ben ik inmiddels bij een manuele therapeut terechtgekomen die mij eerst heeft “losgemaakt” en waar ik nu spierversterkende oefening doe, ook thuis. Bovendien werken ze aan mijn houding. Sinds deze combinatie (man.therapie en power at work) zijn mijn klachten wel voor 75% verminderd sinds 2002 !!!!
Als ik van het apparaat afkom voel ik ook echt dat mijn bovenlichaam meer ontspannen is. Ik heb nu voor het eerst het idee dat ik er voorgoed vanaf kom, maar anders is dit goed vol te houden omdat de klachten minimaal zijn en vaak weet ik dan de oorzaak. Ik denk dit zul je vast wel fijn vinden om zo’n enthousiast verhaal te horen. Een collega bij mij in het vertrek had nekklachten en liep bij een bottenkraker en elke keer na Power at Work voelde ze verlichting voor de rest van de dag.”

G.D., Rabobank IJsseldelta:
“In de 3 dagen p/w die ik werk probeer ik elke dag gebruik te maken van Power at Work. Ik plan dat elke week in, ik leg het tijdschema op mijn bureau om mij er aan te herinneren. Voor mij een sein om pauze te nemen. Normaal gesproken was ik geneigd om de pauze over te slaan. Ik voel me na deze onderbreking, lichamelijk en geestelijk fitter.”