Referenties

referenties
Referenties

Matthijs van Heusden, HRM, Novo Nordisk:
“Novo Nordisk is een bedrijf waarbij de gezondheid van haar medewerkers een belangrijk punt is. Wij willen een zo gezond mogelijk werknemersbestand hebben en bieden elke werknemer daarom om het jaar een health check aan. Via Fittebedrijven.nl hebben wij nu meerdere keren een health check georganiseerd naar alle tevredenheid van het bedrijf als ook dat van de werknemers. Fittebedrijven is kundig, efficiënt en persoonlijk. Iets wat goed bij ons bedrijf past.”

 

Jeannette van der Horn van den Bos, HR-adviseur, Rabobank Noordenveld West-Groningen:
“Sinds 2016 maken we gebruik van de diensten van ‘Fittebedrijven’. Binnen onze bank staan HR-thema’s als werken aan je inzetbaarheid en vitaliteit hoog op de agenda. We streven ernaar onze medewerkers bewust te maken van het feit dat er omstandigheden zijn die je niet in de hand hebt, maar ook die je wel in de hand hebt. Zo betrekken we dit uitgangspunt op vitaliteit. Vanuit oogpunt van vitaliteit is bekend dat fitte medewerkers, veerkrachtiger zijn en beter in staat zijn om met veranderingen om te gaan. Daarom investeren we hierin.
Onze medewerkers konden eerst een health check ondergaan, en daarna kiezen voor de workouts op de trilplaat of voor stoelmassages. Zowel over de stoelmassage als trilplaat is men tevreden. Beide werkt ontspannend, met name de stoelmassage voorziet erin dat de ‘stresspunten’  die zich concentreren bij de nek- en schouders gericht worden behandeld.  Tien minuten trilplaat werkt ondanks inspanning uiteindelijk ook ontspannend.

We zijn tevreden over de wijze waarop Fittebedrijven.nl zowel digitaal als op de werkplek medewerkers ondersteund. Ze zijn goed bereikbaar en het digitaal reserveren zorgt ervoor dat je zelf kunt bepalen wanneer je van de faciliteit gebruik wilt maken.”

 

Peter Zuijderduijn, HR-manager, Rabobank Leiden-Katwijk:
“Een aantal jaren terug zijn wij in contact gekomen met Fittebedrijven.nl. Zij boden via een in-house trilplaat een laagdrempelige manier om onze medewerkers korte workouts te laten doen en daarmee zowel fysiek als mentaal ‘fitter’ te worden. Op een later moment hebben wij ook stoelmassages laten verzorgen door Fittebedrijven.nl, om medewerkers ook een vorm van ontspanning aan te bieden. Deze combinatie bleek een groot succes. Vitale medewerkers zijn de basis van onze organisatie.”